ingrediente
Puneți carnea de vițel, carnea de porc și untura la cuptor și acoperiți-o cu o folie de aluminiu. Lăsați 15 minute și înainte de sfârșitul coacerii, scoateți folia pentru ca suprafața să devină maronie.
Într-o oală adăugați legumele, frunzele de dafin, și acoperiți cu apă, amestecând constant. Tăiați ficatul în felii, prăjiți-l, adăugați-l la amestec și fierbeți timp de aproximativ 10 minute. Turnați tot amestecul peste ingredientele scoase din cuptor, în vasul de copt.
Se adaugă ouăle, se condimentează cu sare, piper, un vârf de ghimbir și se amestecă bine. Compoziția trebuie să fie omogenă, dacă este prea uscată, adăugați niște bulion.
Puneți totul într-o tavă mare unsă și largă, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 180 ° C timp de 1,5 ore.