ciorba_ruseasca_de_varza_800
legume si ciuperci

Ciorbă rusească de varză

Încearcă această ciorbă cu varză după o rețetă rusească.
  • 12

    ingrediente

ingrediente

  • 500 grame carne cu os (la alegere - vită, porc, oaie)
  • 2 morcovi
  • 2 roșii
  • 2 linguri unt
  • 500 grame varză proaspătă
  • frunze de pătrunjel
  • 2 linguri concentrat de roșii
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 3-4 boabe Ienibahar
  • 2 Foi de dafin
  • Rasnita Sare de mare iodata

pregătire

  • Fierbeți carnea împreună cu boabele de ienibahar și frunzele de dafin. Asezonați cu sare.

  • Adăugați legumele tăiate - morcovi, pătrunjel, cartofi, ceapă. După 15 minute, puneți varza tocată. La sfârșit adăugați concentratul de roșii.

  • Serviți cu smântână.