durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Porții
Pentru mix-ul de condimente, puneți toate ingredientele într-un bol și amestecați-le bine. Păstrați o lingură din mix și pentru sosul de roșii și ceapă.
Pentru frigăruile de vită, amestecați într-un blender mix-ul de condimente rămas cu roșiile tocate, papaya, sucul de lămâie și uleiul. Puneți mix-ul într-o pungă de plastic resigilabilă mare. Adăugați în pungă cubulețele de carne de vită și amestecați bine. Lăsați la frigider timp de o oră.
Între timp pregătiți sosul de roșii și ceapă. Încălziți ulei într-o tigaie la foc mediu. Căliți ceapa timp de 5-6 minute. Adăugați mix-ul de condimente pe care l-ați păstrat pentru sos și amestecați bine. Adăugați restul ingredientelor și lăsați compoziția să fiarbă 10 minute. Păstrați sosul cald până la servire.