Skhug, un preparat popular din bucătăria Orientului Mijlociu, este un sos picant folosit pentru condimentarea multor preparate. Ingredientele tradiţionale, cum ar fi chimionul şi cardamomul, se combină cu căldura picantă a ardeilor iuţi thailandezi „ochi de pasăre”, ierburile proaspăt tocate, uleiul de măsline şi zeama acrișoară de lămâie pentru a crea o garnitură versatilă pentru un mic dejun savuros şi multe altele. Ni se pare nouă sau micul dejun a devenit mai picant?
Skhug, un preparat popular din bucătăria Orientului Mijlociu, este un sos picant folosit pentru condimentarea multor preparate. Ingredientele tradiţionale, cum ar fi chimionul şi cardamomul, se combină cu căldura picantă a ardeilor iuţi thailandezi „ochi de pasăre”, ierburile proaspăt tocate, uleiul de măsline şi zeama acrișoară de lămâie pentru a crea o garnitură versatilă pentru un mic dejun savuros şi multe altele. Ni se pare nouă sau micul dejun a devenit mai picant?