negrese_cu_scortisoara_si_ciocolata_800
deserturi si bauturi

Negrese cu scorțișoară și ciocolată

Aceste negrese delicioase combină aromele ciocolatei, vanilei și scorțișoarei cu cele ale nucilor adăugate pentru un plus de crunch.
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 150 grame ciocolată
  • 1 Vanilie păstaie
  • 100 grame unt
  • 100 grame zahăr
  • 1 ou bătut
  • 1/2 linguriță Scorțișoară măcinată
  • 150 grame făină
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 50 grame nuci tocate
  • 4 linguri lapte

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C.

  • Topiți 100 de grame de ciocolată la bain-marie. Când ciocolata s-a topit lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.

  • Tăiați păstaia de vanilie pe jumătate și îndepărtați ușor semințele. Adăugați semințele într-un bol împreună cu restul ingredientelor și amestecați-le bine împreună. Adăugați ciocolata topită și cea solidă rămasă.

  • Puneți compoziția într-o tavă și coaceți 18-20 de minute.

  • Scoateți tava din cuptor, lăsați negresa să se răcească și tăiați-o în 12 bucăți.