durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Amestecaţi apa, sosul de soia, condimentele, amidonul de porumb şi ghimbirul într-un vas mic până când amestecul este fin. Daţi la o parte.
Încălziţi uleiul într-o tigaie mare neaderentă la temperatură medie-ridicată. Adăugaţi carnea de vită în tranşe; prăjiţi timp de 5 minute au până nu mai este roz amestecând continuu. Mai adăugaţi ulei dacă este necesar. Scoateţi carnea de vită din tigaie. Adăugaţi legumele în tigaie; prăjiţi timp de 3 minute amestecând continuu. Puneţi carnea de vită înapoi în tigaie.
Turnaţi amestecul cu sos de soia. Adăugaţi-l în tigaie, amestecând continuu, aduceţi la temperatura de fierbere pe foc mediu şi lăsaţi să fiarbă 1 minut. Dacă doriţi, puteţi servi cu orez fiert.