ingrediente
Într-un castron, amestecați împreună laptele, ouăle și o lingură de ulei. Puneți pesmetul într-o farfurie adâncă, iar făina în alta.
Tăiați puiul în fâșii de 3 până la 4 cm. Rulați fâșiile de pui succesiv în făină, apoi în ouăle bătute și, în cele din urmă, în pesmet. Puneți nuggeturile pe o farfurie și lăsați-le la rece.
Tăiați castraveții în bucăți mici. Într-un castron, amestecați maioneza cu capere, castraveți, ceapă și ketchup. Asezonați cu sare și piper.
Se încălzește uleiul într-o tigaie, se adaugă nuggets-urile unul câte unul și se prăjesc timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Acestea trebuie să fie de culoare marionie-auriu, dar trebuie să aveți grijă să nu se ardă. Puneți nuggets-urile pe prosoape de hârtie înainte de a le servi cu sos.