ingrediente
- 4 porții de file de cod
- 200 grame roșii cherry
- 2 lămâi
- 20 măsline negre fără sâmburi
- 1-2 linguri de ulei de măsline
- 4 linguri Condimente pentru pește
- 1 linguriță Cimbru
- (după gust)Piper mozaic boabe Rasnita
ingrediente
Încălziți cuptorul la 180 ° C.
Tăiați 4 pătrate de hârtie pentru copt. Dimensiuni aprox. 20 x 20 cm, în funcție de mărimea fileului de cod.
Așezați câte o porție de file de cod în centrul fiecărui pătratde hârtie de copt. Adăugați sare și piper, după gust.
Se adaugă roșiile cherry și felii subțiri de lămâie.
Adăugați măslinele tăiate în jumătăți și stropiți cu ulei de măsline.
Asezonați cu KAMIS condimente pentru pește și KAMIS cimbru.
Împăturiți hârtia de copt formând 4 pachețele.
Așezați pachețelele pe o tavă și mențineți la cuptor 18-25 min., în funcție de performanțele cuptorului dumneavoastră.
Lăsați pachețelele să se răcească 5 min. înainte de servire.