paste_cu_legume_800
paste si orez

Paste cu legume

Ingredientele Kamis aduc împreună aromele italienești și savoarea legumelor.
  • 10m

    durata de pregătire

  • 15m

    Durata de gătire

  • 15

    ingrediente

ingrediente

  • 275 grame paste pene
  • 200 grame mix de legume congelate (mazăre, porumb dulce, morcov)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă roșie, tăiată
  • 1 ardei verde, tăiat
  • 1 ardei roșu, tăiat
  • 1 lingură Ierburi de Provence
  • 1 lingură Usturoi granulat Substituiri disponibile
    • Usturoi granulat Family Pack
  • 1/2 lingură rasnita sare de mare iodata
  • Piper negru măcinat
  • 250 grame roșii pasate
  • 1 lingură piure de roșii
  • 400 grame boabe de fasole albă, scursă de apă
  • 40 grame Parmezan răzuit
  • Frunze de pătrunjel, presărate în mod generos peste preparat

pregătire

  • Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adăugați mixul de legume înghețate în cratiță și gătiți-le odată cu pastele.

  • Între timp, încingeți uleiul într-o tigaie care nu se lipește. Adăugați ceapa, ardeii, ierburile de Provance, usturoiul granulat și sarea. Coaceți la foc mediu pentru aproximativ 5 minute până se înmoaie. Adăugați puțină apă dacă începe să se lipească de tigaie.

  • Amestecați cu roșiile pasate, piureul de roșii și boabele de fasole. Dați focul mai la mic și începeți să fierbeți la foc mic pentru aproximativ 8-10 minute, adăugând puțină apă dacă preferați un sos mai rar, amestecând ocazional.

  • Scurgeți pasta și legumele și presărați deasupra piperul negru. Serviți sosul pe un pat de paste sau amestecați pastele cu sosul. A se servi cu garnitură de Parmezan gratinat și frunze de pătrunjel.