durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adăugați mixul de legume înghețate în cratiță și gătiți-le odată cu pastele.
Între timp, încingeți uleiul într-o tigaie care nu se lipește. Adăugați ceapa, ardeii, ierburile de Provance, usturoiul granulat și sarea. Coaceți la foc mediu pentru aproximativ 5 minute până se înmoaie. Adăugați puțină apă dacă începe să se lipească de tigaie.
Amestecați cu roșiile pasate, piureul de roșii și boabele de fasole. Dați focul mai la mic și începeți să fierbeți la foc mic pentru aproximativ 8-10 minute, adăugând puțină apă dacă preferați un sos mai rar, amestecând ocazional.
Scurgeți pasta și legumele și presărați deasupra piperul negru. Serviți sosul pe un pat de paste sau amestecați pastele cu sosul. A se servi cu garnitură de Parmezan gratinat și frunze de pătrunjel.