durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Preparaţi tăiţeii de orez conform indicaţiilor de pe ambalaj. Clătiţi-i sub apă rece; scurgeţi-i bine. Daţi la o parte
Puneţi untul de arahide, supa de pui, vinul de Xeres, arpagicul, sosul de peşte, zahărul şi uleiul de susan într-un vas pentru robotul de bucătărie; acoperiţi. Procesaţi până amestecul este fin. Daţi la o parte
Înfierbântaţi uleiul vegetal într-o tigaie mare sau un wok la temperatură medie. Adăugaţi legumele; prăjiţi la foc iute amestecând continuu tip de 3 - 4 minute sau până când legumele sunt puţin înmuiate, dar încă crocante. Amestecaţi amestecul de unt de arahide. Aduce până la fierbere înceată. Adăugaţi tăiţeii; amestecaţi pentru a se acoperi bine cu sos. Scoateţi amestecul cu tăiţei în bolurile de servire