Legume în stil asiatic cu noodles și sos de arahide
paste si orez

Legume în stil asiatic cu noodles și sos de arahide

Felurile de mâncare cu tăiţei sunt o idee amuzantă pentru opțiunile vegetariene. Această versiune plină de savoare are tăiţei de orez, legume proaspete şi un sos de arahide, arpagic şi sos de peşte.
  • 15m

    durata de pregătire

  • 10m

    Durata de gătire

  • 11

    ingrediente

ingrediente

  • 200 gram de tăiţei de orez pentru feluri de mâncare prăjite la foc iute
  • 1 cană de germeni de fasole proaspeţi
  • 1 ardei gras roşu, tăiat în fâşii subţiri
  • 1/3 cană de unt de arahide crocant
  • 3 linguri de vin de Xeres sec
  • 2 linguri de arpagic
  • 2 linguri de sos de peşte
  • 2 linguri de zahăr
  • 1 lingură de ulei de susan
  • 1 lingură de ulei vegetal
  • 2 căni de varză chinezească bok choy tăiată mare

pregătire

  • Preparaţi tăiţeii de orez conform indicaţiilor de pe ambalaj. Clătiţi-i sub apă rece; scurgeţi-i bine. Daţi la o parte

  • Puneţi untul de arahide, supa de pui, vinul de Xeres, arpagicul, sosul de peşte, zahărul şi uleiul de susan într-un vas pentru robotul de bucătărie; acoperiţi. Procesaţi până amestecul este fin. Daţi la o parte

  • Înfierbântaţi uleiul vegetal într-o tigaie mare sau un wok la temperatură medie. Adăugaţi legumele; prăjiţi la foc iute amestecând continuu tip de 3 - 4 minute sau până când legumele sunt puţin înmuiate, dar încă crocante. Amestecaţi amestecul de unt de arahide. Aduce până la fierbere înceată. Adăugaţi tăiţeii; amestecaţi pentru a se acoperi bine cu sos. Scoateţi amestecul cu tăiţei în bolurile de servire