frittata_cu_broccoli_si_cartofi_800
legume si ciuperci

Frittata cu broccoli și cartofi

O rețetă delicioasă și rapidă mai ales dacă aveți broccoli și cartofi fierți rămași de la cină.
  • 13

    ingrediente

ingrediente

  • 225 grame cartofi, tăiați cubulețe
  • 225 gwiazdek broccoli, tocat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă, tăiată
  • 1 linguriță Oregano
  • 1 linguriță Rozmarin
  • 1 linguriță Cimbrișor
  • 8 ouă
  • 2 linguri lapte
  • 3 roșii medii
  • 25 grame parmezan ras
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • Rasnita Piper negru boabe

pregătire

  • Gătiți prin fierbere cartofii și broccoli.

  • Căliți ceapa în ulei de măsline. Adăugați cartofii și broccoli și reduceți temperatura la foc mic.

  • Amestecați condimentele într-un bol. Adăugați ouăle și laptele și amestecați bine.

  • Puneți amestecul peste cartofi și broccoli și gătiți timp de 5 minute fără să amestecați. Puneți un strat de felii de roșii și garnisiți cu parmezan.

  • Așteptați ca brânza să se topească, luați de pe foc și serviți imediat.