ingrediente
- 3 andive potrivite (500-600 g)
- 800 grame Ciuperci tip champignon proaspete sau conservate
- 400 grame Smântână pentru gătit
- 1 lingură Curry
- 1 lingură Boia de ardei iute
- 4 linguri de ulei de măsline
- Sare de mare iodata cu piper Rasnita
ingrediente
Ciupercile proaspete trebuie curățate și spălate în mai multe ape. În cazul ciupercilor conservate aruncați zeama și spălați bine. Spălați andivele.
Ciupercile și andivele se taie în bucăți mici.
Uleiul de măsline se încinge bine într-o tigaie adâncă sau cratiță. Se adaugă ciupercile și se sotează, câteva minute, până se elimină o parte din excesul de apă rezultată.
Se adaugă andivele. Se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute.
Se adaugă KAMIS curry, KAMIS boia de ardei și, în final, smântâna lichidă. Se fierbe înca cca. 5 minute. La final se adaugă sare și piper, după gust.Se servesc ca atare sau împreună cu paste.