ingrediente
8
Porții
- 3 ouăс
- 300 grame făină
- 3 linguri de zahăr
- 1 plic de Zahăr vanilat
- 1 linguriță Praf de copt
- un vârf de cuțit de sare
- 200 mililitri apă minerală
- 50 mililitri kefir
- 80 mililitri ulei
durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Porții
Separați gălbenușurile de albușuri, băteți albușurile până se fac spumă.
Amestecați făina, zahărul, 1 linguriță de zahăr vanilat, praful de copt și sarea într-un bol, adăugați gălbenușurile de ou, apa, kefirul, uleiul și amestecați bine.
Adăugați albușurile bătute spumă, amestecați ușor și lăsați deoparte timp de 10 minute.
Adăugați din compoziție în aparatul de gofre încălzit și coaceți timp de 3-4 minute.
Presărați restul de zahăr vanilat peste gofrele coapte și serviți alături de fructul favorit.