piept_de_pui_cu_salsa_800
carne de pui

Piept de pui cu salsa

Încearcă pieptul de pui fraged aromat cu condimente de la Kamis și servit alături de cuscus și salsa picantă.
  • 14

    ingrediente

ingrediente

  • 4 bucăți (125 grame) piept de pui
  • 225 grame cuscus
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 400 grame roșii la conservă
  • 1 ardei roșu, tăiat
  • 1 ceapă mică, tăiată
  • 1 linguriță zahăr
  • 1 linguriță Chili
  • suc de lămâie
  • coajă de lămâie
  • mentă tocată
  • 4 linguri Rasnita Condimente pentru pui
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • Rasnita Piper negru boabe

pregătire

  • Crestați pieptul de pui. Ungeți-l cu 2 linguri de ulei de măsline și gătiți la grătar 15-20 de minute.

  • Preparați cuscus-ul conform indicațiilor de pe ambalaj. La sfârșit adăugați în compoziție 2 linguri de ulei de măsline, mentă și suc de lămâie.

  • Asezonați carnea cu condimentele pentru pui și mai gătiți încă 2-3 minute.

  • Pentru a prepara salsa, amestecați roșiile cu ardeiul, ceapa, zahărul, chili, coaja de lămâie și sucul de lămâie.

  • Așezați cuscus-ul pe farfurie, puneți pieptul de pui deasupra și, la sfârșit, turnați sos de salsa.