ciulama_de_pui_cu_ciuperci_800
carne de pui

Ciulama de pui cu ciuperci

Puiul și ciupercile vor face întotdeauna o pereche bună. Încearcă această rețetă de ciulama cu pui și ciuperci cu condimentele Kamis.
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 4 bucăți de file de pui
  • unt
  • ulei
  • ceapă franțuzească
  • 200 grame ciuperci champignon
  • 150 mililitri vin alb
  • 100 mililitri smântână
  • Condimente pentru pui
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • Rasnita Piper negru boabe

pregătire

  • Prăjiți fileuri de pui în ulei și puțin unt. Când sunt gata, dați-le deoparte.

  • În aceiași tigaie căliți ceapa și ciupercile. Adăugați vinul alb și condimentele pentru pui. Lăsați compoziția la foc mic să scadă.

  • Adăugați smântâna, sarea, piperul, iar la sfârșit puiul tăiat mărunt. Serviți preparatul cald.