ingrediente
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
Într-o tavă de cuptor puneți cartofii, stropiți-i cu ulei de măsline și condimente, apoi puneți-i la cuptor 35 de minute.
Între timp curătați mușchiul de porc de grăsime și crestați-l. Frecați-l bine cu amestecul de condimente pentru friptură.
Prăjiți carnea pe ambele părți până capătă o culoare maronie, mutați-o într-un vas termorezistent și apoi acoperiți-o cu apă și folie de aluminiu. Dați-o la cuptor 20 de minute.
Păstrați carnea la cuptor pentru a se menține caldă, însă scurgeți sosul său într-o tigaie.
Peste sos adăugați ciupercile și gătiți pentru 5 minute. Adăugați smântâna și muștarul, asezonați cu sare și piper și lăsați pe foc 2 minute. La sfârșit adăugați sosul peste carne.
Serviți carnea cu cartofii.