chiftelute_in_sos_rosu_800
carne de porc

Chifteluțe în sos roșu

Chifteluțe ca la mama acasă direct la tine-n farfurie cu ingredientele Kamis. Află secretul sosului de succes!
  • 7

    ingrediente

ingrediente

  • 500 grame carne tocată
  • 1/2 cană smântână
  • 1 linguriță rasnita sare de mare iodata
  • 3 lingurițe mac
  • 1 lingură făină, pentru a îngroșa sosul
  • 1 lingură bulion de roșii
  • Pătrunjel

pregătire

  • Adăugați 1 lingură de sare la carne, amestecați macul și formați chiftelele. Dați amestecul prin făină și prăjiți la foc mic în ulei.

  • Puneți într-o oală 2 pahare de apă, adăugați bulion și 1/2 lingură de sare. Gătiți la foc mic timp de 15-20 de minute.

  • Adăugați la sos o lingură de făină amestecată cu 1/4 pahar de apă și fierbeți-l bine. La sfârșit, adăugați smântâna (după ce sosul a fiert) și presărați cu pătrunjel.

  • Serviți cu crutoane și castraveți murați.