Sfaturi de utilizare
Muştar franţuzesc – produs din boabe mari de muştar, ponderat de iute şi otetul de vin alb de struguri este garanţia buchetului de arome şi de gust. Aroma şi gustul inegalabile ale muştarului Kamis sunt meritul reţetelor unicat, soiului de boabe de muştar selecţionate special, condimentelor alese cu mare grijă, oţetului de vin din struguri şi a altor componente de calitate superioară. În plus calitatea muştarului Kamis este şi rezultatul unui proces de producţie suficient de lent şi a procedeului de dospire. Numai în acest fel toate componentele îşi pot dezvolta în totalitate valorile sale gustative şi olfative. Un borcan cu formă estetică, cu capacul asigurat garantează, că fiecare muştar va rămâne neatins până în clipa în care va ajunge în mâinile cumpărătorului.
Textură: cremoasă, semi-solidă
Culoare: galben deschis
Potrivit pentru carne, brânzeturi, dip sauce sau bază pentru sosuri, marinarea cărnii.