Kebab cu cartofi la grătar
legume si ciuperci

Kebab cu cartofi la grătar

  • 10m

    durata de pregătire

  • 20m

    Durata de gătire

  • 4

    ingrediente

ingrediente

  • 900 grame de cartofi cu miez auriu cu coajă, spălaţi bine
  • 6 frigărui de lemn
  • 3 linguri Condimente pentru friptură
  • 2 linguri de ulei vegetal

pregătire

  • Tăiaţi cartofii în cuburi de 4 cm. Aşezaţi-i pe frigărui, lăsând puţin spaţiu între cuburi.

  • Daţi frigăruile la cuptorul cu microunde la treapta de temperatură înaltă timp de 8 - 10 minute sau până când cartofii sunt aproape moi. Ungeţi cu ulei şi presăraţi condimentele pentru grătar.

  • Prăjiţi la grătar la temperatură medie-ridicată timp de 8 - 10 minute sau până când cartofii sunt moi şi capătă o culoare maronie-aurie, răsucind din când în când.